Tendencat e fundit te modes 26 Qershor 2019

Kush tha që pizhamet vishen vetëm në gjumë? Këto janë të gjithë VIPAT që i kanë veshur ato rrugëve të qytetit

Tendencat e fundit te modes

Moda në vitet e fundit ka dalë jashtë çdo pritshmërie. Ka shumë tendenca të cilat nëse do i mendonim pak vite më parë do qeshnim me të madhe.

Kjo gjë vlen shumë dhe për pizhamet të cilat dolën nga dhomat e gjumit si një nga trended që “ përqafuan” të gjithë. Ndoshta sepse janë të rehatshme pro dhe të bukura, nuk na kushtëzojnë dhe kombinimet e tyre janë nga më të ndryshmet.

Nëse dhe ju jeni një nga ata persona që e doni komoditetin atëherë kjo mënyrë e të veshurit është fiks për ju! Hidhini një sy:

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor