Kujdesi per fytyren 13 Qershor 2019

Pore të padukshme vetëm me dy përbërës: kastravec dhe kos

Kujdesi per fytyren

Përveç akneve, poret janë një problem tjetër që na bën të kemi komplekse me fytyrën. Shpesh herë ato janë të mëdha dhe nuk arrijmë ti fshehim as me makeup. Por diçka është e sigurtë poret nuk eliminohem me asgjë, e vetmja zgjidhje është pastrimi, i cili i bën ato të zbehet dhe më pas të mos duken.

Nuk është nevoja të blini dhe të shpenzoni shumë para për produkte të shtrenjta mjaftojnë dy përbërës që çdokush i ka në kuzhinën e tij: Kastraveci dhe kosi:

Kjo maskë është e këshillueshme në mënyrë të veçantë për lëkurat me pore të hapura dhe të skuqura. Kastraveci është i njohur për vetitë e tij hidratuese dhe qetësuese dhe në bashkëpunim me kosin ka dhe fuqi ushqyese.  Është e lehtë për tu përgatitur pasi mjafton vetëm të përzieni kos me një kastrave ctë shtypur dhe ta mbani në fytyrë për 10 deri në 15 minuta.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor