Orakulli i kuzhinës 4 Qershor 2019

Këto janë ushqimet që humbasin të gjitha vlerat, nëse ruhen në ngrirje

Orakulli i kuzhinës

Me rritjen e temperaturave rritet dhe dëshira për lëngje dhe ushqime të ftohta. Duket thuasje e pamundur të konsumosh diçka të ngrohtë, por dhe ushqimet kanë rregullat e tyre.

Më poshtë do të lexoni ushqimet që nuk duhet t’i fusni kurrë në ngrirje pasi jo vetëm që humbasin të gjitha vlerat ushqyese, por mund t’ju shktaktojnë dhe probleme të ndryshme.
Kastraveci


Kosi 
Shalqiu


Vezët
Selinoja
Djathi
Sallata
Patatet
Ushqimet e skuqura

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor