Tendencat e fundit te modes 3 Qershor 2019

Këpucët e bardha, "pushtojnë rrugët"; Nga sandalet me rripa deri tek takat e mbyllura ja si mund t'i vishni gjatë gjithë sezonit

Tendencat e fundit te modes

Vera është këtu (prej të mërkurës kur temperaturat do të kapërcejnë 30 gradë)  dhe këpucët e bardha janë më në modë se kurrë ! Cilido qoftë modeli juaj i preferuar, sandale espradilles, ato me takë të ulët, apo stiletot, të gjitha do të jenë në ngjyrë të bardhë.

Avantazhi më i madh: këto të fundit duket se shkojnë me çdo outfit veror. 

Nëse deri para pak kohësh, i kishit nënvlerësuar këpucët e bardha, pasi të shihni kombinimet e mëposhtme, e sigurtë që kjo do të jetë blerja juaj e ardhshme.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor