Kujdesi per trupin 30 Maj 2019

Ushtrimet që ju lehtësojnë dhimbjen e kurrizit shpejt dhe pa vështirësi

Kujdesi per trupin

Jeta e përditshme ka tendencën e bezdisshme për të bërë që të përkulesh gjatë gjithë kohës. Qoftë në shkollë në punë apo edhe në shtëpi kemi tendencën të rrime në një pozicion jo të mirë për shtyllën tonë kurrizore.  Dhimbja e shpinës tenton të jetë një shqetësim pothuajse çdo ditë për shumicën e njerëzve.

“Spine- halth” rekomandon që ti kushtoni vëmendje gjumit dhe aktivitetit fizik. Këto ushtrime të mëposhtme janë idealet per të lehtësuar dhimbjen e shpinës. Duhet t’i  mbani këto pozicione për rreth 15 20 minuta dhe të përsërisni sa më shumë të mundni të paktën 3 herë në javë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor