Pastrimi 28 Maj 2019

Mjafton një pikë dhe do të shpëtoni nga çdo vështirësi gjatë pastrimit, ja pse duhet të keni ujë të oksigjenuar në shtëpi

Pastrimi

Nëse më përpara nuk kishit dëgjuar për peroksidin e oksigjenit, atëherë jeni munduar më kot  dhe çdo gjë e keni vështirësuar më shumë se duhet. Uji i oksigjenuar cilësohet si “uji magjik” pasi gjen përdorim pothuajse kudo. Për të mos u zgjatur më poshtë do të bindeni se pse duhet të bëni tuajin menjëherë një shishe uji të oksigjenuar.

Heq njollat në tapiceri të ndryshme: Nuk keni pse shqetësoheni për tapetet e bërë pis, mjafton ta shpëlani me peroksid hidrogjeni dhe do të pastrohet në moment.
Shpëlarja e veshëve me ujë të oksigjenuar do të bëjë një pastrim mjaft të mirë në brendësi, duke nxjerrë jashtë dyllin e veshëve.

Me pak sodë buke, letër alumini dhe ujë të oksigjenuara tenxheret tuaja do të shkëlqejnë sikur sapo i keni blerë.
Mund të lani frutat dhe perimet ne peroksid hidrogjeni 3% për të larguar çdo papastërti dhe pesticid.

Soda e bukës me ujë të oksigjenuar dhe lëng limoni do të veprojë si një zbardhues i shkëlqyer për rrobat tuaja të bardha.
Përsëri i kombinuar me sodë buke uji i oksigjenuar do të lajë si asnjë përbërës tjetër pianurën e sobës suaj.
Pastroni furçën e dhëmbëve. Mund të pastroni lentet e kontaktit me ujë të oksigjenuar.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor