Kujdesi per fytyren 27 Maj 2019

Harxhoni vetëm 2 minuta nga koha juaj dhe do të keni dhëmbë të bardhe menjëherë

Kujdesi per fytyren

Zakonisht zbardhja e dhëmbëve tek dentistët me lazer apo solucione zgjat nëse ju hiqni dorë nga disa vese si pirja e kafesë ose e cigares, apo edhe lëngjeve me ngjyrë. Po duket pak e vështirë për të arritur të gjitha këto menjëherë dhe në një kohë të shkurtër ndaj jeni të detyruar shpesh herë që të shkoni të bëni zbardhjen disa herë e si rrjedhojë të dëmto i dhëmbët. 

Më poshtë në video keni një mënyrë që mund ta bëni dhe në shtëpi. Para se të shkoni  jashtë dhe të blini një qese me limona, duhet të keni parasysh paralajmërimin në video. Përdorimi i tepruar mund të dëmtojë smaltin në dhëmbët tuaj - një e ardhme e pafat për çdo agjent zbardhues në treg.

Një herë në javë është e mjaftueshme për të ndihmuar në heqjen e njollave

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor