Orakulli i kuzhinës 14 Maj 2019

Enët e aluminit po na "helmojnë" çdo ditë; ja çfarë duhet të ndryshoni në kuzhinë për të mbrojtur shëndetin e familjes

Orakulli i kuzhinës


Të gjithë kemi receta të preferuara që nuk mund t’i përdorim në rutinën tonë të përditshme pasi ato nuk na përshtatet me regjimin ushqimor të momentit.

Shumë receta mund t’i përdorni me një përmirësim të shëndetshëm pa ndryshuar cilësinë apo aromën e recetës. Më poshtë po ju rendisim disa mënyra të thjeshta me të cilat mund t'i jepni recetave tuaja të preferuara një përbërje të shëndetshme:


-Ulja e sasisë së yndyrës në recetë.
-Përdorni produkte të qumështit të papërpunuara ose me yndyrë të ulët.
-Zëvendësoni përbërësit me ekuivalentet e shëndetshëm.
-Ulni sasinë e sheqerit.
-Shtoni shije pa përdorur shumë kripë.
-Provoni një metodë të re përgatitjeje.
-Reduktoni sasinë e përbërësve (porcionit).
-Përdorni aksesorët e duhura në gatim.

Është më se e rëndësishme të keni aksesorët e duhur në gatimet tuaja të përditshme, tiganët apo dhe tenxheret.  Aksesorët e gatimit nga Tescoma garantojnë një lëndë të parë të çertifikuar, përpunim të kujdesshëm  dhe standard të përshtatshëm, të padëmshëm për ushqimin, dedikuar për një gatim sa më të shëndetshëm.

Produktet Tescoma gatuajnë me nxehtësi të ulët dhe e ruajnë atë pas fikjes, duke garantuar një gatim të ngadaltë pa u djegur dhe më shpejt në kohë. Shtresa antingjitesë është e rëndësishme në gatim dhe në këto produkte do e ndjeni diferencën dhe lehtësinë gjatë gatimeve tuaja të përditshme, lehtësisht të pastrueshme dhe të përshtatshme për të gjitha llojet e pjanurave.

Ju sugjerojmë të përdorni përzierës druri ose silikoni gjatë gatimit në mënyrë që të ruhet nxehtësia e gatimit dhe të mos dëmtohet shtresa antingjitëse.

Kontakt: www.tescoma.al

Instagram: tescoma_albania

Web:www.tescoma.com

Facebook: Tescoma Albania

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor