Kujdesi per fytyren 14 Maj 2019

Zbuloni metodën më të mirë për qerpikë të gjatë në mënyrë natyrale

Kujdesi per fytyren

Nëse ju keni qerpikë shumë të shkurtër ose shumë të hollë këto këshilla për të përshpejtuar rritjen e qerpikëve tuaj vetëm për disa javë ndoshta ju vijnë në ndihmë:

Vazelina ose vaji i ricinit   
Vazelina është një produkt i mrekullueshëm për qerpikët. Ajo është një simulator shumë i mirë i rritjes së qerpikëve.  

Aplikoni vazelinën tek qerpikët e sipërme njëlloj si peneli, pasi t’i keni pastruar mirë ato. Lëreni vazelinën gjatë gjithë natës të veprojë dhe në mëngjes pastrojini mirë sytë. Duke e përsëritur këtë çdo ditë, qerpikët tuaj do të jenë shumë shpejt më të trashë dhe më të gjatë.
Në mënyrë të ngjashme, ju mund të përdorni vajin e ricinit në vend të vazelinës.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor