Pastrimi 9 Maj 2019

Me asgjë më shumë se disa produkte shtëpiake, ju mund ta mbani tapetin tuaj si të ri

Pastrimi

Asgjë nuk është më e bukur në shtëpinë tuaj se sa një tapet i pastër dhe që duket i sapo blerë. Megjithatë, shpesh nuk arrijmë ta mbajmë atë si duam për shkak të fëmijëve, të kafshëve shtëpi ka etj etj. Nuk është nevoja ta çoni për tu larë çdo javë, ruani paratë tuaja dhe përdorni këto procese që mund ti bëni në shtëpi. Me asgjë më shumë se disa furnizime bazë shtëpiake, ju mund ta mbani qilimin tuaj të ri dhe të pastër!

Gjithçka që ju  duhet është një gotë sode buke dhe 25 pika të vajit tuaj të preferuar për të krijuar një pluhur qilimi për të freskuar çdo dhomë. Përzihet së bashku në një kavanoz dhe spërkatet mbi qilim sipas nevojës. Pastaj thjesht pastrojeni me fshesë me korent si zakonisht.  

Mund të transformojë një dhomë për të ndërruar mobiliet por shpesh na ngelen shenjat në tapete. Ka një mënyrë për t’i hequr ato. Vendosni kube akulli në zonën e bërë me shenja. Dhe më pas lijeni akullin të shkrihet.  

Ndërsa shumica e zgjidhjeve të pastrimit të tapeteve janë shumë efektive, shumë prej tyre lënë prapa kimikate që ju thjesht nuk i doni  në shtëpinë tuaj. Ju mund të krijoni një zgjidhje: shtoni 1 lugë gjelle sode buke hidhni në 1/3 e një filxhani uthull dhe mbushni pjesën tjetër të enës me ujë të nxehtë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor