Aktualitet 7 Maj 2019

Nga më të çuditshmet tek më të pëlqyerat; Ja cilat ishin veshjet e shumta në tapetin e kuq të “MET GALA 2019”

Aktualitet

“Met Gala” është ballo më e rëndësishme e vitit, e cila organizohet në muzeun “Metropolitan Museum of Art” në New York. Qëllimi i kësaj ballo është për të mbledhur fonte nga shtresat më të larta të shoqërisë për ato në nevojë. Në të janë të ftuar personazhet më të njohur të botës së modës, filmit,muzikës artit etj. Çdo vit ka një temë të rë.

 

 

 

 

Për 2019 tema ishte “Old hollywood”, pra imitimi i një personazhi të njohur të botës së Hollywoodit të viteve më parë.  Disa ja arritën e disa jo, gjykimi mbetet në duart tuaja J. Këto më poshtë ishin të gjitha veshjet që bënë më shumë zhurmë:

 

 

 

 Përtej veshjeve ajo që vihet re në këto vente janë aksesorët e flokëve dhe tualeti i cili ishte i mrekullueshëm. Hidhini një sy: 

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor