Kujdesi per fytyren 27 Prill 2019

Doni fytyrë të pastër si Meghan Markle; "Masazhoni fytyrën si një brum buke", kështu shprehet dermatologia e saj

Kujdesi per fytyren

Njerëzit gjithmonë flasin për "shkëlqim" të shtatzënisë, por  çështa është se Meghan Markle gjithmonë ka pasur lëkurë të pabesueshme, madje edhe para faniljes mbretërore. Kush mund të harrojë ditën e saj të dasmës, kur tualeti minimalist la të ndriçonin qukat e saj? Të gjithë do ti donin ato!

Kuptohet, Markle e di vlerën e një regjimi të kujdesit ndaj fytyrës dhe për tu kujdesur për të ajo ka dematologen Sarah Chapman. Chapman njoftohet se i ka dhënë Marklit një masazh profesional natën para dasmës mbretërore. Chapman gjithashtu punon me yje si Victoria Beckham (thashetheme ajo e ka prezantuar Markle me Chapman), Naomi Ëatts, Jourdan Dunn dhe Gigi Hadid. Ne kohët e fundit revista ELLE ka marrë disa të dhëna prej saj se cilat janë sekretet e një fytyre si ajo e Meghan.

Rutina e kujdesit ndaj fytyrës duhet të përfshijë qafën tuaj ... dhe veshët.

"Nëse gjithçka që po ju bëni për kujdesin e fytyrës është stimulimi i kolagjenit, rinovimi i lëkurës, mbështetja e lëkurës nga brenda, atëherë duhet ta bëni edhe në qafën tuaj sepse ajo tregon moshën përpaa fytyrës tuaj.  Vendosim hidratues në mjekër, në këmbët , në zonat e trupit, por shpesh harrojmë veshët. Nëse mendoni për këtë, është një shtrirje e fytyrës tuaj,

Masazhi i  fytyrës është shoku më i mirë: "Disa nga masazhet tona janë vërtet të pazakonshme, aq shumë sa njerëzit thonë: 'Çfarë makine po përdorni?' kur duart tona po punojmë me të vërtetë thellë në muskujt, po lirojnë të gjithë tensionin duke u ulur në muskul, por po ashtu me të vërtetë po punojmë lëkurën në nivele të larta. Shumë lëvizje janë me të vërtetë si pickime, kodrina dhe shumë të shpejta-dhe një shumë tërheqje. Ashtu si gatuhet dhe brumi i një buke! Por të gjtha këto janë thelbësore për në fytyrë të shëndetshme

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor