Kujdesi per fytyren 22 Prill 2019

Receta e vetme natyrale për dhëmbë të bardhë që funksionon menjëherë

Kujdesi per fytyren

Në videon më poshtë, ne demonstrojmë se si mund të zbardhni dhëmbët në shtëpi natyrisht me një përbërës sekret: shafrani i Indisë. Ajo që duhet të bëni është të krijoni një paste dhe ta përdorni atë në dhëmbët tuaj, sipas YouTuber FitLifeTV.

A funksionon? Para së gjithash, FitLifeTV ka profesionistë mjekësor, dhe rezultatet e personave që e kanë provuar janë të mira. WebMD thotë se studimet e hershme tregojnë se shafrani i Indisë mund të shërbejë si një terapi e gojës për të ndihmuar në uljen e rrezikut të sëmundjeve të ndryshme.

Receta është vaj kokosi , numerik, vaj mente. Këto ingredientë përzihen deri sa krijohet një pastë e njëtrajtshme dhe më pas përdoreni në ven të kolinozit. Për më shumë ndiqni videon në këtë link.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor