Kujdesi per trupin 15 Prill 2019

Periudha më e mirë e ditës për t'u depiluar është kjo

Kujdesi per trupin

Koha e depilimit është shumë e rëndësishme sidomos kur ajo bëhet me anë të briskut dhe kjo shkakton irritimin e këmbëve. “Gjatë kohës së verës është e rëndësishme mos të depiloheni disa orë para plazhit pasi lëkura juaj është e prekshme ndaj efekteve të zhurmshme të klorit dhe ujit të kripur, si dhe kremrave të diellit që përmbajnë alkool ", thotë Christine Jew, menaxheri i markës për brisqeve për gra “Edgewell Personal Care.”

"Planifikoni këtë gjë më  përpara për të shmangur acarimin". Lëkura në momentin që depilohet me brisk ka nevojë për një frymëmarrje nga gjërat e përditshme, si deodorantët. Mjekët këshillojnë që lëkura të pushojë së paku 30 minuta para se të vendosni diçka mbi të. "Përbërësit si lanolinë dhe vitamina E mund të ndihmojnë në rimbushjen e lagështisë së lëkurës, duke i lënë këmbët të butë dhe të shëndetshëm. Kështu që mund të përdorni për depilimin e tyre krem ose një pastë rroje që ka këto përbërës brenda.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor