Kuriozitete 14 Prill 2019

Merrni shembull; njerëzit që nuk stresohen kurrë kanë këto "vese"

Kuriozitete

Ka njerëz që shqetësohen për gjërat më të vogla për mos të folur pastaj për probleme të  vërteta dhe të mëdha që nuk i përballojnë aspak mirë! Por ka dhe nga ata të tjerë të cilët i kalojnë problemet në mënyrë shumë paqësore dhe të lehtë gjë që nuk është aspak e zakonshme. Ja cfarë bëjnë këta njerëz për tu përballur mirë me kthesat që sjell jeta:

Ata zakonisht kanë një ndihmesë të madhe: Nëse jeni nënë me fëmijë dhe ndërmjet punës familjes dhe fëmijëve e keni shuëm të vështirë të ndani kohë dhe kjo ju con në stres, një ndihmesë nuk do t'ju bëntë aspak keq gjitmonë atëherë kur është e mundur. Ju lehtëson dhe ju heq mendimet e tepërta në kokë.

Bëjnë një jetë të rregullt: Këta njerëz bëjnë një jete të planifikuar. Hanë mirë, bëjnë aktivitet fizik dhe më e rëdësishmjë flejnë orët e mjaftueshme që duhen për tu ndjerë të shplodhur.

Anashkalojnë thashethemet: Nëse jeni të shqetësuar për probleme tuaja, nuk duhet në asnjë mënyë të merreni dhe me ato të njerëzve që nuk i njihni. E nëse keni ndonjë shok apo shoqe që ka qef të merret me punët e të tjerëve largojuni sa më shpejt të mundeni.

Këto më sipër mund të duken gjëra që të gjithë i dinit por nëse i vini në praktikë do të shikoni që do t'ju lehtësojnë shumë gjëndjen shpirtërore.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor