Showbiz 13 Mars 2019

Meghan apo Kate, kush është veshur më mirë gjatë pritjes së ëmbël; votoni

Showbiz

Dy dukesha, dy stile të ndryshme. Njëra paksa më klasike dhe tjetra guximtare ! Meghan dhe Kate ndonëse vishen sipas një protokolli strikt, kanë arritur të përfshaqin stilin e tyre gjatë daljeve publike, eventeve apo ngjarjeve të rëndësishme. Asnjërës prej tyre nuk u është dashur të heqin dorë nga moda edhe gjatë pritjes së ëmbël, Meghan me të parën, e Kate gjatë 3 shtatzënive. Të kuruara deri në detaj, me veshje glamurose , dy dukeshat kanë shkëlqyer dhe barku i rrumbullakosur nuk ka qenë një “barrë” për to. Më poshtë Living ka përmbledhur të gjitha fotot kur Kate dhe Meghan janë veshur thuajse njësoj dhe do jua lërë në dorë juve, se cilës i rri më bukur veshja.

 

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor