Keshilla mode 13 Mars 2019

Këto veshje janë ideale për t'ja u bërë ditën e punës më të bukur

Keshilla mode

Veshje me  lustrime, copa të lëmuara dhe shkëlqyeshme në ngjyrat e tokës, printime me lule, që sjellin gjithë bukurinë dhe ndjesinë e mirë të pranverës.

Janë pikërisht këto që ju ndihmojnë që dita të jetë e këndëshme dhe të zgjoheni me një humor të mirë. Mos u çuditsni mënyra se si visheni ndion shumë dhe në pozitivitetin tuaj. Një stiliste amerikane Rebecca Taylor kujdes pikërisht për këtë.

Ajo stilon veshje të cilat janë të përshtatshme dhe për në punë dhe për të dalë. Në mënyrë që jut ë ndiheni sa më mirë në çdo kohë. Dhe nqs ju duhen costume për në zyrë ato mund të jenë plot më ngjyra të ndryshme. Pastaj nqs keni lehtësinë për të veshur dhe fustane atëherë printet e shumta janë ideale. Hidhini një sy kombinimeve të mëposhtme:

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor