Astroliving 19 Shkurt 2019

Hëna e natës së sotme, do të jetë më e madhja për vitin 2019; efekti i saj në 12 shenjat e horoskopit është i padiskutueshëm

Astroliving

Hëna e plotë e 19 shkurtit në shenjën e Virgjëreshës do  të çlirojë energji të reja jo vetëm për shenjën kritikuese të zodiakut dhe peshqëve të cilët kanë hyrë në sezonin e tyre, por për të gjitha shenjat e tjera të horoskopit.

Kjo hënë e plotë njohur ndryshe si Super Snoë Moon do të jetë hëna më e madhe përgjatë gjithë vitit 2019. Ky fenomen astrologjik do t’ju nxisë të çlironi energjinë negative.

Si një shenjë ajri, Virgjëresha është sa kritikuese aq edhe e kujdesshme që të gjitha gjërat të shkojnë si duhet, kjo sepse është perfeksioniste në çdo gjë që bën. Kjo frymë do t’ju transmetohet dhe shenjave të tjera të zodiakut .

Hëna në Virgjëreshë do t’ju bëjë më të ndërgjegjshëm ndaj gjërave të vogla në dukje, por që janë shumë të rëndësishme. Kjo nuk është koha për të hequr dorë nga përgjegjësitë, por t’i merrni këto të fundit. 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor