Kujdesi per trupin 8 Shkurt 2019

Doni që sqetullat tuaja të mos ''helmojnë'' njerëzit pranë, ja cilët janë 5 sekretet për të patur gjithmonë erë të mirë

Kujdesi per trupin

 

Vështirë “të mbijetosh” në verë vetëm me një të aplikuar deodoranti në mëngjes. Kjo vlen gjithashtu edhe për stinët e tjera, e sidomos n.q.s përdorni transportin publik. Sado të përdorni deodorant gjatë ditës, gjithmonë do t’ju duket sikur mbani erë djersë e ndoshta shqisat nuk ju gënjejnë. Veshjet e ngushta, temperaturat e nxehta ju bëjnë të djersisni disa herë gjatë ditës ndaj ju duhet të ndiqni këshillat e mëposhtme që ju jep Living në mënyrë që të qëndroni të freskët gjatë gjithë ditës. 

1.Aplikoni antidjersën përpara se të shtriheni. 
2.Thajeni mirë lëkurën përpara se të lyheni me deordorant. 
3.Mund të përdorni një larës BENZOYL PEROXIDE . Ky produkt mund të vrasë çdo bakter që ndodhet në lëkurën tuaj përgjegjës për aromën e pakëndshme. 
4.Mund të përdorni gjithashtu dhe dezinfektantin e duarve në mënyrë që sqetullat të qëndrojnë të freskëta gjatë gjithë ditës.
5.Nëse mendoni se djersa juaj është tepër e fortë në darkë gjithashtu mund të përdorni pak alkool të bardhë si vodka për të sterilizuar këtë zonë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor