Kuriozitete 11 Janar 2019

Mënyra se si flini me partnerin tregon shumë për personalitetin dhe lidhjen tuaj

Kuriozitete

Të gjitha ngjarjet në jetën tonë janë të lidhura. Një film që keni parë para se të shkoni në shtrat, për shembull, mund të ndikojë në pozicionin tuaj të gjumit. Dhe besojeni apo jo, pozicioni juaj i gjumit mund të zbulojë disa detaje rreth jetës suaj të dashurisë në të ardhmen.

Pozicioni King kong:  Rruga e dashurisë suaj do të jetë e gjatë dhe e vështirë. Por kur jeni së bashku, nuk mund të frikësoheni nga paragjykimet, dhe fjalët e këqija të të tjerëve.

Gjumë i shqetësuar: Jeta juaj familjare është plot me surpriza. Një nga surprizat më të mëdha është kur personi juaj i zemrës fillon të këndojë natën ose të shkelmojë.  Nëse ndodh shpesh, përpiquni t'i përqafoni fort dhe të pëshpëritni në veshin e tyre.

Kur keni një qenush në shtëpi: Një qenush di se si ta ruaj paqen dhe lumturinë e familjes tënde me dashurinë dhe besnikërinë e sinqertë.

Secilinë qefin e tij: Ju keni qenë së bashku jo për një kohë të gjatë, por mund të jeni pak të lodhur nga martesa juaj. Dhe nganjëherë ju dëshironi të “vrisni” njëri-tjetrin. Ndoshta ju duhet të ndryshoni diçka.

Kung Fu Panda: Motoja juaj e çiftit është: "Nuk ka rastësi në këtë botë."Nqs jeni bër për njëri tjetrit ju do të gjendeni në një moment të caktuar.  Ju e dini me siguri se nuk ka përbërës sekret të dashurisë. Për të gjetur dikë të veçantë, ju vetëm duhet të shikoni nga afër dhe rreth jush.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor