Keshilla mode 11 Janar 2019

Shprehjet më të bukura të Coco Chanel, ikonës së modës pakohë

Keshilla mode

Coco Chanel, një nga stilistet më me ndikim të të gjitha kohërave. Ikona e stilit francez ripërcaktoi modën e grave duke ofruar një alternativë të re por elegante në mesin e veshjeve kufizuese të shekullit të 20-të. Coco nuk ishte e njohur vetëm për skicat dhe trashëgiminë që i la botës së modës, por edhe për mprehtësinë dhe fjalët e saj të urta. Më poshtë do të listojmë disa nga shprehjet më të famshme të saj

Gjërat më të rëndësishme në jetë janë falas, të dytat janë shumë, shumë të shtrenjta

Moda nuk ka të bëjë vetëm me një fusta. Moda është në qiell, në rrugë... Stili ka të bëjë me idetë, mënyrën si jetojmë, me gjërat që ndodhin

"Për të qenë i pazëvendësueshëm duhet të jesh gjithnjë ndryshe"

"Akti më i guximshëm është të mendoni për veten tuaj. Me zë të lartë. "

"Aksesorët, çfarë shkence! Bukuria, çfarë “arme”! Modestia, çfarë elegance! "

"Mos e kaloni kohën duke parë një mur, duke shpresuar ta transformoni atë në një derë."

Trendet harrohen,  stili është ai që mbetet

Një vajzë duhet të jetë : Kush dhe çfarë të dojë ajo

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor