Peshqit 8 Janar 2019

Mujor KORRIK

Peshqit

Pjesa e dytë e vitit shënon fillimin e fazës së transformimit të rëndësishëm që do të na shoqërojë drejt vitit 2020. Mundësitë do të shtohen gjithmonë e më shumë ndërkohë që i afrohemi fundit të vitit. Ia vlen të theksojmë se çasti më i bukur, çasti vendimtar do të jetë në muajin nëntor dhe do të vazhdojë përgjatë gjithë vitit 2020. Çfarëdo gjëje që të keni në mendje, veçanërisht nëse e keni programuar për këta muaj, më në fund do të marrë udhë. Përsëritet tema e vetëpunësimit, rritjes profesionale dhe ngritjes në detyrë. Për ata që kanë vite që punojnë në të njëjtën kompani, ka ardhur koha që të kërkojnë një pozicion të rëndësishëm. Për të rinjtë, për ata që nisin një projekt pune është e rëndësishme që të mos dekurajohen, sepse edhe punët me orar të pjesshëm vitin tjetër mund të bëhen definitive. Me fjalë të tjera, të gjitha mundësitë janë të favorshme. Jupiteri vazhdon të jetë kundër, prandaj ju kujtoj që për sa u përket mosmarrëveshjeve, çështjeve ligjore përpara fundit të vitit do të jetë e vështirë që të arrini diçka më shumë, por duke nisur nga dhjetori, jeta juaj mund të ndryshojë rrënjësisht...priten programe të reja në horizont!

Është një muaj i mirë për çiftet që duan të bëjnë një zgjedhje të rëndësishme. Ditë interesante do të jenë datat 10, 11, 20 dhe 21, kur Hëna do të jetë në favorin tuaj bashkë me planetët e tjerë. Çiftet e qëndrueshme i tremben më pak të ardhmes. Ata që janë ndarë dhe nuk kanë rënë ende dakord për ndarjen e pasurisë, kanë shpresa që të bëjnë kompromis brenda fundit të këtij viti. Nuk janë të paktë edhe ata që kanë kaluar një periudhë furtune dhe kanë ngelur të dyzuar mes dy historive. Ose kanë bërë një zgjedhje për të vazhduar ashtu për shkak të çështjeve të punës ose ndonjë motivi tjetër. Është çasti që të hiqni dorë nga grindjet dhe të ndërtohet diçka e rëndësishme. Me partnerin e duhur mund të bëhen zgjedhjet e duhura, madje duke filluar që nga fundi i këtij muaji. Për ata që duan të bëhen me fëmijë është çasti i duhur. Duhet shfrytëzuar çdo mundësi për t’i shfaqur dashurinë dikujt.

Ka mundësi që gjatë muajve të fundit të keni qenë të tensionuar e të acaruar. Këshilla më e mirë që mund t’ju jap është që të bëni pushime, veçanërisht në fundjavë. Të lindurit e shenjës suaj duken paksa të vrazhdë dhe të pavendosur. Jeni përqendruar shumë mbi punën dhe veten, dhe kjo është gjë e mirë, sepse sa më shumë i afrohemi fundit të vitit, aq më shumë rriten perspektivat. Kështu që edhe forma fizike do të jetë më e mirë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor