Ujori 8 Janar 2019

Vjetor 2020

Ujori

Viti 2020 do të ofrojë shumë mundësi të reja. Gjithçka juaja apo që ju rrethon sa vjen dhe do të bëhet më e mirë. Me gjasë, këtë vit do të ndiheni më impulsivë dhe për shkak të kësaj do të ndodhin shumë ndryshime. Do të tregoheni të drejtpërdrejtë, por kini kujdes, se mos merrni vendime të nxituara. Ujorët janë miqësorë dhe të sinqertë kur janë me miqtë e tyre. Adhurojnë të jenë të pavarur dhe krijues, njihen si inteligjentë, por shpeshherë nuk janë aspak të ndjeshëm dhe duket sikur shkëputen nga bota që i rrethon. Viti 2020 do të jetë viti kur do të vërtetoni aftësitë tuaja dhe të zhdukni çdo dyshim që kanë të tjerët ndaj jush. Ky do të jetë viti i krijimit. Pasioni do të mbizotërojë në lidhjet tuaja sentimentale. Nëse nuk keni një partner, ky është viti i duhur për ta gjetur.

Falë natyrës suaj spontane, do të argëtoheni më shumë në çift. Beqarët duhet të vizitojnë vende të reja për t’u njohur me njerëz të rinj. Pikërisht mes tyre do ta gjeni edhe romancën e vërtetë. Mos u përpiqni të dukeni mirë mes njerëzve që ju njohin. Ndihuni të lirë të jeni vetvetja. Viti më i favorizuar për t’u bërë me fëmijë. Duhet të bashkëpunoni më shumë me kolegët. Lëreni mënjanë impulsivitetin dhe tregohuni më profesionalë në punë, vetëm kështu do të bëni përpara. Ndërsa në aspektin financiar do të keni të ardhura të mjaftueshme sa për të paguar faturat dhe për të larë kreditë. Madje, do t’i plotësoni vetes edhe disa dëshira, vetëm kini kujdes që të mos merrni borxhe. Gjatë 2019-s jeni përballur me disa probleme shëndetësore. Përpiquni të ushtroheni më shumë, por ju i dini mirë kufijtë tuaj. Pini më shumë ujë, ushqehuni më mirë dhe flini aq sa duhet. Nëse nuk dini si të veproni përpara disa situatave të caktuara, mos u nxitoni. Nëse i zbatoni këto këshilla, gjithçka do të shkojë mirë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor