Ujori 8 Janar 2019

Mujor KORRIK

Ujori

Shpresoj të keni bërë një zgjedhje të rëndësishme gjatë muajit qershor, sepse korriku do të jetë muaj kontradiktor. Si zakonisht, gjithçka varet nga ashendenti juaj, nga planetët që kanë qenë në shenjën tuaj gjatë çastit të lindjes. Nëse jeni të pavendosur, dhe përveç pranisë së Diellit në shenjën e Ujorit kanë ndikuar edhe shenjat e Peshores, Binjakëve dhe Gaforres, atëherë korriku është një muaj që mund t’ju sjellë sërish ndonjë dyshim mes së shkuarës dhe të tashmes. Do të jeni në dilemë nëse duhet t’i lini disa angazhime ose jo dhe t’i futeni një situate të re. Por, nëse në shenjën tuaj ndodhen një seri planetësh që u përkasin shenjave të zjarrit ose tokës, ju thjesht do të çliroheni nga e kaluara dhe një e ardhme e ndritur ju pret përpara. Më me fat do të jenë ata që kanë dëshirë të marrin pjesë në sektorët e tjerë. Ata që duan të hapin një aktivitet duhet të nënshkruajnë një marrëveshje, ose ata që kërkojnë të marrin me qira një dyqan ose zyrë, mund të hasin në ndonjë problem financiar ose disbursimi. Do të harxhoni para ndërkohë që do të bëni investime të frytshme. Nëse nuk jeni një profesionist i lirë, korriku mund të ketë pak më shumë shpenzime, prandaj duhet ta mbani situatën në kontroll, veçanërisht shpenzimet e panevojshme!

Korriku do të jetë një muaj i vështirë. Nuk do t’ju mungojë dashuria, por do të shpërqendroheni nga situata të tjera, kryesisht ato ekonomike. Një situatë paksa e ndërlikuar do të ndizet në qiell më datë 18, kur Hëna të ndodhet në shenjën tuaj zodiakale. Çiftet e konsoliduara mund të vazhdojnë projektet e tyre, por duhet të bëjnë kujdes me portofolin. Kush ka vendosur që të hapë një aktivitet me një ortak, me partnerin ose me një të afërm, duhet t’i ndajë mirë shpenzimet dhe përgjegjësitë. Me siguri, do t’i duhet që të administrojë me kujdes hyrjet dhe daljet, sepse në fund të muajit do të ketë shpenzime. Ata më fatlumët, por mbi të gjitha më të ndërgjegjshmit, nuk do të shpenzojnë para pa hesap, por do t’i investojnë ato në mënyrën më të mirë të mundshme. Negociatat do të mbyllen, por jo me çmimin që mendoni ju. Ju leverdis që të bashkëpunoni, në të kundërt, duhet të prisni të paktën disa muaj përpara se të vlerësoni një ofertë të re.

Fuqia fizike është në rënie dhe ka mundësi që stresi të ndihet më shumë nga gjysma e muajit. Megjithatë, bëni mirë që nga data 25 të shmangni lodhjen e tepërt. Prandaj, nga fundi i muajit mund të keni dhimbje koke dhe marrje mendsh. Ju këshillohet që ta mbani gjithçka në kontroll, veçanërisht nervat. Elektriciteti nuk mungon, por nuk do të mungojë as dëshira për të dërguar ndonjë në djall në datën 24.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor