Ujori 8 Janar 2019

Javor 9-15 shtator

Ujori

Kjo do të jetë një javë e qetë dhe e lumtur, edhe pse Hëna nuk ju favorizon. Çështjet e zemrës do të shkojnë për bukuri. Por edhe pse dashuria do t’ju buzëqeshë, kur vjen puna te konfliktet familjare, duhet të bëni kujdes. Do të lidhni miqësi të reja që më vonë do të transformohen në diçka më shumë. Gjatë këtyre ditëve do të keni ide të shumta dhe do të tregoheni gjithmonë të gatshëm për çështjet e punës. Bëni kujdes me shpenzimet, në mënyrë që të ruani ekuilibrat financiarë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor