Bricjapi 8 Janar 2019

Mujor KORRIK

Bricjapi

Për sa i përket fushës profesionale, mund të merrni përgjigje pozitive. Viti 2019 është viti i mundësive të mëdha, dhe shumë prej jush, në krahasim me të kaluarën, do të kenë një mundësi më shumë për të shfrytëzuar. Në këtë periudhë, është më mirë që të ruani ato që keni ndërtuar përgjatë muajve të fundit. Duhet të punoni për gjëra konkrete. Fatmirësisht, të lindurit e kësaj shenje janë gjithmonë me këmbë në tokë, prandaj nuk përjashtohet mundësia e ngritjes së zërit kur pretendoni diçka më shumë. Ekziston mundësia që një person ose një grup njerëzish të mos jenë të besueshëm dhe në anën tuaj. Nëse ju caktojnë të njëjtën detyrë, në muajt në vazhdim me të drejtë mund të rebeloheni, sepse kërkoni që të promovoheni. Nga kjo, do t’ju lindë nevoja që të keni pranë dikë që ju bën të ndiheni mirë dhe të largoheni nga kjo situatë që nuk ju lejon të rriteni profesionalisht. Kështu që nga data 9, dikush do të fillojë të hedhë bazat e një projekti interesant. Bëhet fjalë për profesionistët e lirë ose të pavarur që mund të nisin një angazhim të ri, shoqëri apo grup pune.

Në dashuri do të keni dyshime të vogla. Ata që janë të martuar dhe bashkëjetojnë prej pak kohësh duhet të mësohen me stilin e ri të jetesës, i cili mund t’u duket paksa i vështirë në fillim. Në përgjithësi, viti 2019 mbetet një vit i rëndësishëm për ata që duan të konfirmojnë ndjenjat. Megjithatë, në korrik duhet të bëni kujdes. Veçanërisht, çiftet që kanë lënë pas një të kaluar të stuhishme, apo një ish të dashur që nuk heq dorë, duhet t’i shmangin patjetër mosmarrëveshjet. Bëni kujdes nga kritikat e ziliqarëve. Ata që përdorin rrjetet sociale, duhet të qëndrojnë indiferentë ndaj sulmeve të drejtpërdrejta që shpesh bëhen nga njerëz të parëndësishëm. Edhe në dashuritë e reja ka gjithmonë një fije mosbesimi. Ndoshta ngaqë mendja juaj në këtë periudhë është e mbushur me mendime të tjera pune apo financiare. Ata që janë beqarë duket se nuk kënaqen kurrë, madje as nga historitë e rastësishme. Ata që janë prindër do të shqetësohen për fëmijët, por edhe për shëndetin e një njeriu të dashur. Korriku është një muaj që do të ecë ngadalë, por jo i papërballueshëm. Mjafton të shmangni disa vështirësi ose mosmarrëveshje në datën 23.

Lodhja dhe stresi do të jenë të pranishëm gjatë këtij muaji dhe natyrisht, këtë e vuan shëndeti. Ja pse duhet të kujdeseni për lëkurën, kockat dhe kyçet. Kush vuan nga dhimbjet e shpinës duhet të ndjekë terapi intensive. Nga data 15 e në vazhdim, gjërat do të përmirësohen. Mundohuni që të mos shtoni barrën psikologjike duke mbartur edhe problemet e pronësisë, pasurisë apo financiare që ju bezdisin prej kohësh.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor