Bricjapi 8 Janar 2019

Javor 9-15 shtator

Bricjapi

Kjo është një periudhë e përshtatshme për të konsoliduar historinë tuaj të dashurisë që vazhdon prej kohësh. Për beqarët parashikohen miqësi të reja, të cilat mund të zhvillohen më vonë në dashuri të mëdha. Këtë javë do të shkëlqeni në aspektin profesional. Marsi dhe Mërkuri do t’ju mbështesin në çdo situatë, por duhet të dini të shfrytëzoni çdo mundësi që do t’ju jepet. Duhet të angazhoheni shumë, në mënyrë që të zgjidhni gjithçka.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor