Shigjetari 8 Janar 2019

Mujor KORRIK

Shigjetari

Edhe pse negociatat më të rëndësishme mund t’i keni mbyllur mes majit dhe qershorit, korriku u ofron ende mundësinë e rimëkëmbjes atyre që janë vonuar në mbylljen e tyre. Do të gjendeni përballë një situate që kërkon vëmendje të plotë pikërisht në pjesën e dytë të muajit, kur Dielli, Marsi dhe Jupiteri do të jenë në pozicion të favorshëm për shenjën tuaj. Ky është edhe çasti më i mirë për të kërkuar diçka. Korriku ju ofron mundësi dhe fat në gjërat e vogla. Falë ndihmës së një konsulenti biznesi, një eksperti ose noteri, jo vetëm që do të zgjidhni çështjet ligjore, por do të mund të ndërmerrni edhe një hap të rëndësishëm. Ata që kanë pasur fatin të kursejnë para, mund të mbyllin një marrëveshje të leverdishme. Ka edhe nga ata që do të ndryshojnë punë ose do të fillojnë të marrin në konsideratë ritme të reja për një aktivitet që ka ndryshuar gjatë dy muajve të fundit. Në krahasim me vitin e kaluar, shumë situata kanë ndryshuar. Edhe nëse bashkëpunoni me të njëjtën agjenci, gjërat nuk janë si më parë. Keni një rol të ri dhe orare të ndryshme. Për tregtarët ose ata që duan të blejnë apo të shesin, do të jetë një muaj me fitime të vogla. Rreth datës 18 do t’ju shfaqen mundësi të reja. Marsi do të qëndrojë në tranzit aktiv përgjatë gjithë muajit, duke ju shtyrë drejt veprimit. Do ta keni të vështirë që të ndaleni në një periudhë kaq interesante.

Edhe dashuritë që vazhdojnë ose lindin gjatë këtij muaji mund të jenë një pikë reference për të ardhmen. Madje dua që të ftoj menjëherë të gjithë ata që kanë ndenjur vetëm prej shumë kohësh (edhe pse mendoj se janë pak syresh, duke pasur parasysh pozicionin e mirë të yjeve gjatë muajve të fundit) që të rezervojnë pushimet verore mes fundit të korrikut dhe gushtit, në vende të këndshme dhe jo të humbura, në mënyrë që ta kenë më të lehtë për të lënë takime! Një aventurë që mund të ringjallë te ju dashurinë do të jetë një konfirmim më shumë për emocionet e reja. Mos mendoni se vetëm falë një qielli të favorshëm një njeri mund të ndryshojë karakter. Prandaj, nëse doni që ta shfrytëzoni sa më mirë këtë periudhë, mos tërhiqni zvarrë lidhjet e kota, por ndërroni objektiv. Kuadri yjor do të përdorë tranzitet me energji të veçantë emocionale dhe ndjenjat nuk do të vonojnë të shfaqen pas datës 23. Ja pse ky është muaji ideal për martesat, bashkëjetesat ose edhe për të gjetur intimitetin në çift. Kjo situatë vlen edhe për ata që duan të transferohen ose të ndryshojnë klimë...

Gjendja fizike është ende në fazën e rimëkëmbjes, prandaj terapitë e filluara tani mund të vazhdohen me sukses. Data 5 është një ditë e mirë, por i gjithë muaji në përgjithësi do t’ju japë një dozë të mirë force. Edhe nëse dikush do të zbulojë paraprakisht një problem shëndetësor, pushimet e këtij viti do të jenë të këndshme. Me pak optimizëm, edhe forma fizike do të përmirësohet.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor