Shigjetari 8 Janar 2019

Javor 25-31 mars

Shigjetari

Java do të fillojë e qetë dhe duket se gjithçka do të shkojë mirë, të paktën deri ditën e mërkurë. Më pas, do të flisni me tone të larta dhe gjendja do të vazhdojë e tillë deri ditën e diel. Këshillohet që të mateni mirë përpara se të flisni. Për fat, Dielli, Mërkuri dhe Venusi do të jenë të kthyer nga shenja juaj. Do të merrni lajme të reja në aspektin profesional. Bëni kujdes të martën dhe të mërkurën, pasi mund të ndiheni më nervozë se zakonisht.  

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor