Akrepi 8 Janar 2019

Vjetor 2020

Akrepi

Gjatë vitit 2020 do të ndiheni sikur jeni çliruar nga një e shkuar që ju ka munduar shumë. Jeni më të lirë për të marrë vendimet tuaja. Përqendrohuni sa më shumë te pasionet tuaja dhe bëni gjërat që dëshironi. Të lindurit e kësaj shenje janë ambiciozë, të vendosur, emotivë, xhelozë, të fshehtë dhe intuitivë. Pikërisht këto tipare do të ndikojnë te viti 2020. Jeta sentimentale s’do të ketë ndryshime të mëdha, përveçse parashikohet që pasioni juaj të jetë më i madh në marrëdhënie. Nëse keni partnerët e duhur në krah, do të jeni më romantikë. Nëse jeni ende beqarë, futjuni punës për të bërë për vete atë që doni. Qofshi vetëm apo të lidhur, këtë vit do ta keni të vështirë t’i drejtoni ju marrëdhëniet, ndaj është më mirë që t’ua lini në dorë partnerëve.

Qetësohuni dhe nëse duhet të bëni diçka serioze, mendoni për pasojat para se të veproni. Viti 2020 do të jetë shumë frytdhënës. Me gjasë do të doni të ndryshoni vendin e punës apo krejtësisht rrjedhën e karrierës suaj. Përpiquni të gjeni një vend pune që u shkon për shtat aftësive tuaja. Nuk ka kuptim të lini një punë të mërzitshme për një punë tjetër të mërzitshme. Nëse keni dhënë para hua, është çasti t’i kërkoni mbrapsht. Krahasuar me vitin e kaluar, gjatë viti 2020 do të ndiheni më energjikë, do të kaloni më shumë kohë me miqtë e do të angazhoheni në aktivitete fizike. Si rrjedhojë, metabolizmi juaj do të jetë më i shpejtë dhe do të jeni të shëndetshëm gjatë gjithë vitit. Nëse merrni vendimet e duhura, viti 2020 do të jetë i mrekullueshëm.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor