Akrepi 8 Janar 2019

Mujor KORRIK

Akrepi

Nëse duhet të shfaqeni me një projekt të ri, bëni mirë që të prisni shtatorin, sepse korriku dhe gushti janë muaj pritjeje, madje për ndonjërin edhe statikë fare. Megjithatë, kush ka hapur një aktivitet gjatë dy viteve të fundit, me siguri ka fituar siguri dhe gjatë muajit korrik do të ketë mundësi fitimi dhe rimëkëmbjeje afatshkurtër. Bëhet fjalë për investime dhe përmirësime në kufijtë e një ristrukturimi. Do të keni shpenzime në familje dhe në datën 11, kjo mund të shkaktojë zemërim dhe shqetësim te ju. Por që të merrni diçka, duhet të bëni një kërkesë të prerë më datë 19. Kush dëshiron që të ndryshojë ose të shpërngulet, do të ketë mundësi të mira nga fundi i muajit. Mosmarrëveshjet e hapura më shumë se zgjidhje do të kenë nevojë për ndërmjetësim. Situata ekonomike është në përmirësim, sidomos për ata që kanë aktivitet privat dhe ashendentin në shenjën e Akrepit dhe Gaforres. Do të keni ngjarje familjare ku do të shpenzoni pak më shumë para, dhe një eveniment për të planifikuar brenda pak muajsh, i cili do t’ju kushtojë jo pak.

Ndjenjat janë shumë të rëndësishme gjatë muajit korrik. Periudha e përsosur për ata që duan të jetojnë një dashuri emocionuese, të bëjë një takim të shpejtë ose të ndërmarrin një vendim që do t’ju ndryshojë jetën. Venusi arrin t’u bëjë favore edhe atyre që kanë kohë pa marrë një të tillë. Mund t’i jetoni më së miri edhe marrëdhëniet me kohë të pjesshme. Ata që prej pak ditësh kanë mbyllur një histori, nuk do të jenë të gatshëm që të hyjnë sërish në lojë. Do të keni tërheqje të fortë për shenjat e Gaforres, Ujorit dhe Binjakëve. Natyrisht, gjatë kësaj kohe do të keni nevojë për stimuj mendorë. Tërheqja fizike vlen, por mund t’ju pëlqejë edhe dikush me diferencë moshe ose jo aq tërheqës në nivelin estetik. Rëndësi ka që t’ju bëjë të qeshni dhe të ndiheni mirë. Nëse po jetoni një marrëdhënie që nuk funksionon prej kohësh, bëni kujdes që të mos përfshiheni në ndonjë histori tjetër. Venusi i ndihmon guximtarët, por nuk i mbulon situatat e rrezikshme!

Yjet e korrikut mund të nxjerrin në sipërfaqe ndonjë shqetësim të vogël. Nëse vuani nga stomaku apo jeni të ndjeshëm nga ndryshimet klimaterike, duhet të bëni kujdes nga vapa. Fillimi i kësaj stine mund t’ju zërë në befasi. Marsi, që është në drejtim të kundërt me shenjën tuaj, tregon se të premten, më datë 5, të mërkurën, 17, dhe të enjten, 18, forma juaj fizike do të jetë nën presion. Edhe më datë 25 bëni mirë të mos e teproni.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor