Akrepi 8 Janar 2019

Javor 3-9 gusht

Akrepi

Yjet ju këshillojnë që t’i llogarisni mirë shpenzimet. Gjatë ditëve në vazhdim do t’ju duhet të vendosni si do t’i kaloni këto ditë të nxehta të gushtit. Është e këshillueshme që t’i planifikoni gjërat që më parë, që të mos përballeni me të papritura. Ndokush prej jush do të ketë një vizitë nga të afërmit e vet. Shmangini debatet e kota dhe merrini gjërat me qetësi. Fundja, ky ka qenë një vit i lodhshëm për ju.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor