Peshorja 8 Janar 2019

Mujor KORRIK

Peshorja

Është rasti që ta themi se herët apo vonë, të gjitha lahen në këtë botë. Edhe njëherë; i këshilloj të gjithë ata që firmosin një kontratë që të mos i shtrëngojnë shumë gjërat, por të pranojnë edhe ndonjë kompromis. Sepse ajo që tani duket e pamjaftueshme, kur të vijë fundi i vitit, do të duket si një ndihmë e zbritur nga qielli. Ka nga ata që meditojnë, që duan të ndryshojnë shoqërinë dhe të mos i nënshtrohen një programi. Ndryshon situata për ata që kanë aktivitet si vartës. Në këtë rast është e vështirë për të ndryshuar, por ofertat mund të vazhdojnë. Gjithsesi, Jupiteri vazhdon të mbrojë shenjën tuaj. Do të çoni në shtëpi rezultate të mira. Edhe në qoftë se një lloj pune nuk ju përshtatet apo nëse në grupin tuaj ka pasur rënie, bëni mirë që të vazhdoni, edhe pse të pakënaqur. Është më mirë se të ndiqni udhë pa krye dhe të largoheni duke përplasur dyert. Për studentët do të ketë mundësi banesash të reja.

Në dashuri duhet të bëni pak durim, sepse prej pak kohësh gjërat nuk shkojnë më si në fillim. Edhe çiftet që duhen shumë ka mundësi që të takohen rrallë. Në ambientet e punës do të përballeni me situata të tensionuara dhe konkurrenca banale. Nëse ka pjesëmarrje dhe bashkëpunim nuk ka asnjë lloj problemi. Vetëm çiftet që kanë shumë kohë që përjetojnë krizë, nga fundi i vitit mund të ndahen. Të tjerët, me pak vullnet dhe mirëkuptim reciprok, mund të vazhdojnë lidhjen. Historitë paralele nuk meritojnë vëmendje, prandaj bëni kujdes që të mos tradhtoni në shenjë hakmarrjeje dhe ta lini veten që të bini pre e tundimeve fatale. Hapat e gabuar paguhen shtrenjtë. Në pjesën e fundit të korrikut do të gjykoni me ashpërsi sjelljen e një të afërmi, dikujt që i shpëton përgjigjeve të tua. Bëni kujdes në datën 23.

Nervozizmi është vendosur nga planetët që nuk janë në harmoni me shenjën tuaj, Saturni, i cili që prej vitit të kaluar ka krijuar disa vështirësi për sa i përket formës fizike. Në fund të korrikut nuk përjashtohet mundësia që të ndjeni barrën e rëndë të ngarkesës që keni marrë mbi shpinë... dhe jo vetëm atë. Për fat të mirë, ke një dozë të mirë krijimtarie, e cila që në datën 23 do të përforcohet. Kjo do t’ju ndihmojë që të mendoni për diçka tjetër, për të fituar pështjellimin e jetës duke ëndërruar dhe hartuar projekte të rëndësishme për të ardhmen.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor