Virgjëresha 8 Janar 2019

Mujor KORRIK

Virgjëresha

Diçka po lëviz! Dhe fatmirësisht është në favorin tuaj. Megjithatë, duhet thënë se shumë prej jush kanë arritur të përfundojnë një marrëveshje dhe gjatë muajit maj dhe qershor e kanë justifikuar rolin e tyre në punë, por ky muaj mund të sjellë ndonjë verifikim. Shkundja e parë do të jetë në datën 11, kur Hëna të jetë e favorshme. Megjithatë, do të keni ende disa probleme financiare ose ligjore për të zgjidhur. Kjo u referohet më shumë atyre që qysh nga viti i kaluar janë në krizë me një ndërmarrje ose kanë kërkuar ndonjë përmirësim që nuk u është plotësuar ende. Vit i çuditshëm 2019-ta, sepse edhe ata që kanë një rol apo detyrë të rëndësishme nuk arrijnë të dëgjohen siç duhet. Tani është e domosdoshme që të mos e humbisni besimin dhe të niseni drejt horizonteve të reja. Edhe pse sa më shumë i afrohemi fundit të vitit, aq më shumë do të përmirësohen gjërat. Vazhdoni të bëni lojë të sigurt... mundësitë që do t’ju ofrohen në këtë periudhë meritojnë vëmendje. Nëse dikush është hequr si miku juaj vitin e kaluar, tashmë është jashtë loje. Mund të pranoni të punoni tjetërkund, të udhëtoni. Më në fund, ajri po ngrohet, jo vetëm nga ndryshimi i temperaturave. Pritet zgjidhje për problemet ligjore.

Pas një qershori të përgjumur, dashuria rizgjohet. Ndonjë prej jush mund të bëjë edhe zgjedhjen e jetës. Ata që kanë një lidhje të qëndrueshme do ta jetojnë këtë çast si burim frymëzimi për të ardhmen. Nëse gjatë katër muajve të fundit keni pasur probleme pune ose njëri nga të dy ka qenë keq, tani më në fund mund të mendoni për të ardhmen në mënyrë më aktive. Ndryshon puna për ata që janë ndarë dhe duhet të mbyllin çështjet ligjore që janë hapur prej muajsh. E vërteta është se viti 2019 ka në plan që t’ju befasojë nga fundi i tij. Bëni kujdes nga problematikat e kota që mund t’i mbartni gjatë tri të dielave të fundit të muajit korrik. Ashtu si në qershor, edhe tani, pikërisht e diela është problemi. Por jo për fajin tuaj.

Duke menduar nga mëngjesi deri në mbrëmje për problemet dhe mbi të gjitha zgjidhjet e tyre, dijeni që e keni burim stresi. Në çastet e acarimeve të mëdha, të cilat gjatë këtij muaji mund të jenë të pranishme në datën 20, do të ishte e udhës që t’i dedikoheni qetësisë. Do të jeni menjëherë në formë, nëse kërkoni të shmangni shpërqendrimet dhe konfliktet. Jupiteri është ende i vrenjtur. Bëni kujdes nga ushqimet dhe ruani mëlçinë delikate.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor