Virgjëresha 8 Janar 2019

Javor 9-15 shtator

Virgjëresha

Situata nuk parashikohet fort e mirë në aspektin sentimental. Duket se është krijuar një hendek në marrëdhënien me partnerin. Përgjegjës për këtë është jo vetëm karakteri juaj i vështirë, por edhe mungesa e komunikimit mes jush. Edhe beqarët duhet të bëjnë kujdes, pasi problemet e kohëve të fundit nuk kanë ndikuar për mirë. Në aspektin profesional duket se gjithçka do të shkojë mirë. Puna nuk ju tremb dhe falë aftësive tuaja organizuese do t’ia dilni mbanë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor