Luani 8 Janar 2019

Vjetor 2020

Luani

Të lindurit në shenjën e Luanit gjatë vitit 2020 do të përqendrohen tek arritjet personale. Do të ndiheni më energjikë se kurrë, aq sa i gjithë ky vrull do të ndikojë tek objektivat personalë dhe ëndrrat tuaja. Luanët janë ambiciozë dhe të gatshëm të bëjnë gjithçka vetëm për të ecur përpara. Sigurisht që janë shumë bujarë pasi arrijnë atë që duan. Luanët janë mendjehapur, krijues dhe ke qejf të shoqërohesh me ta. Viti 2020 do të jetë viti i ndryshimit në marrëdhënie. Jeni apo s’jeni me njeriun e duhur në krah, lidhjet sentimentale do të përballen me vështirësi. Doni gjithmonë të dini më shumë për partnerët. Kurrsesi s’ju këshillojmë të lidheni me miqtë, pasi do të jetë e kotë. Angazhohuni më shumë me familjen.

Miqtë e familjarët mërziten shpeshherë nga jeta që bëni, ndaj shmangini sa më shumë festat deri natën vonë. Këtë vit do të përqendroheni shumë te karriera. Edhe pse do të përballeni me disa çështje burokratike, gjithçka do të shkojë vaj. Përpiquni të afroheni më shumë me kolegët dhe shefat, pasi kjo gjë sjell qëndrueshmëri. Mos krijoni konflikte në ambientet e punës. Këtë vit do të përpiqeni të kurseni para dhe buxheti financiar do të jetë shumë thelbësor, pasi keni ndër mend të bëni investime. Ndoshta gjatë viti 2020 do të jeni më impulsivë se zakonisht dhe do të doni të provoni gjëra të reja. Problemi më i zakonshëm i të lindurve në këtë shenjë është mungesa e gjumit, ndaj kushtojini më shumë rëndësi. Për ju çdo vit është i mbushur me mundësi të reja, ndaj mos çoni dëm asnjë ditë.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor