Luani 8 Janar 2019

Mujor KORRIK

Luani

Marsi fillon një tranzit të rëndësishëm në shenjën tuaj zodiakale. Ai do të vendoset në një trekëndësh të përsosur dhe shumë të favorshëm për ju, bashkë me Jupiterin, rreth datës 25 të këtij muaji. Shumë situata do të zhbllokohen. Për ata që kanë mbyllur ndonjë marrëveshje me leverdi, një dozë e mirë krijimtarie do t’ju vijë në ndihmë. Gjatë këtyre ditëve, mund të përfundoni hartimin e një projekti të madh. Nëse punoni në sektorin e krijimtarisë, ky do të jetë çasti i duhur për t’u rikthyer në skenë. Mund të hasni në disa pengesa ose kundërshtime, por ne e dimë se ata që i përkasin shenjës së Luanit e duan fitoren dhe japin maksimumin e tyre në një betejë. Mund t’ju thërrasin për realizimin e një projekti të madh, në rast se punoni për shoqëri të mëdha ose në industri. Ju presin komisione dhe urdhra shtesë. Të favorizuar janë edhe artizanët. Ata që presin ndonjë pagesë ose shpërblim, shumë shpejt do të marrin lajme të mira, në mos i kanë marrë tashmë. Do t’ju shfaqen shumë mundësi të reja. Një person i dashur do t’ju ndihmojë, ndërsa një mik do t’ju bëjë një ofertë pune mjaft interesante. Një shpërblim për ju shfaqet në horizont. Kërkesat mund t’i bëni javën e parë ose të fundit të këtij muaji kaq interesant. Mos i humbisni rastet!

Edhe dashuria zë vend të rëndësishëm këtë muaj. Është një periudhë e mirë për ndjenjat. Mund të filloni të mendoni për një ndryshim rrënjësor. Ata që duan të martohen ose të gjejnë shtëpi, kanë një qiell mjaft interesant dhe, me hyrjen e Marsit në shenjë, që ju zgjon shqisat, edhe pasioni bëhet më i fortë! Shumë të lindur të kësaj shenje do të kërkojnë një lloj autonomie nëse janë të rinj, ose një jetesë të re me personin e duhur. Favorizohen martesat, bashkëjetesat dhe marrëveshjet sentimentale. Ndërhyrja e juristëve, konsulentëve të biznesit ose ekspertëve do të jetë e nevojshme për të zgjidhur një kleçkë dhe arritja e një marrëveshjeje do të jetë më e thjeshtë. Është një muaj i rëndësishëm dhe i favorshëm për realizimin e ideve. Gjatë kësaj periudhe, mund t’ju shtohet dëshira për t’u bërë me fëmijë, veçanërisht për ata që janë rreth të tridhjetave. Mund t’ju lindin ndjenja të veçanta për personat e shenjave të Virgjëreshës, Shigjetarit dhe Dashit. Të lindurve në shenjën e Luanit u pëlqejnë marrëdhëniet stimuluese, të cilat nuk karakterizohen nga mërzia, por nisen gjithmonë nga planifikimi.

Korriku nis mbarë për ju. Keni bërë përmirësime të ndjeshme psikofizike. Gjatë pjesës së dytë të vitit, duhet të hiqni dorë nga hakmarrjet. Për më tepër, duke filluar nga 23 korriku, Dielli do të hyjë në shenjën tuaj zodiakale! Ka ardhur koha që të mendoni pak më shumë për veten. Forconi fizikun dhe gjeni kurat e duhura për të përballuar shqetësimet e vogla ose të mëdha. Vera është juaja!

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor