Luani 8 Janar 2019

Javor 3-9 gusht

Luani

Ndonjëherë për të avancuar është e nevojshme të bësh një hap pas. Pritet që kjo të jetë një javë e zhurmshme. Gjithçka do t’ju shkojë mbarë si në aspektin sentimental edhe shëndetësor. Do të arrini të argëtoheni, edhe nëse nuk do të shkoni asgjëkund me pushime. Nëse do të organizoni një udhëtim, bëjini gjërat me qetësi. Puna do të vazhdojë pa probleme dhe të ardhurat do të shtohen. Çiftet do të përjetojnë sërish pasionin, për beqarët do të ketë lajme të mira.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor