Gaforrja 8 Janar 2019

Mujor KORRIK

Gaforrja

Vendimet janë marrë. Shumica e të lindurve në shenjën e Gaforres tashmë e kanë vendosur se çfarë do të bëjnë apo se ku do të shkojnë gjatë pjesës së dytë të vitit. Vetëm pak prej tyre janë ende të pavendosur. Korriku do të jetë një muaj i rëndësishëm për njohje të reja. Do të mësoni diçka më shumë në datën 11. Të gjitha misionet e rrezikshme i keni përmbushur tashmë. Ata më fatlumët kanë ndryshuar rol ose program, ndërsa të tjerët janë akoma të përfshirë në situata të cilat nuk i kanë me qejf, por që tani mund t’i qartësojnë njëherë e përgjithmonë. Nëse duhet të flisni me shefin ose të kapërceni pasiguritë, bëni mirë që të prisni të kalojë data 3. Një takim vendimtar mund të ndodhë edhe në datën 19. Nuk do të ketë të reja të jashtëzakonshme, por nëse keni pasur ndonjë konflikt me ndonjë bashkëpunëtor apo ortak, e keni vetë situatën në dorë. Ata që kanë në plan të shesin ose të blejnë, bëjnë mirë që t’i vlerësojnë me kujdes ofertat. Zënkat me familjarët duhet t’i mbani gjithmonë në kontroll. Kërkoni ndihmë në biznesin tuaj, por mbani shënim çdo gjë. Mos besoni në tym, gjithçka duhet të jetë e shkruar e zezë mbi të bardhë. Mos u zini besë premtimeve, por fakteve!

Korriku do të jetë një muaj i rëndësishëm për dashurinë. Çiftet që kanë debatuar më shumë, tani mund të gjejnë mirëkuptim. Ndërsa ata që janë ndarë, pas një periudhe të gjatë acarimesh dhe izolimi, më në fund do të fillojnë të hedhin sytë përreth. Ky muaj është i favorshëm për aventura, por njerëzve të rinj që njihni nuk duhet t’u jepni më shumë hapësirë nga sa meritojnë. Vlerësojini mirë dëshirat tuaja pa filluar të keni iluzione të kota. Shpesh, të lindurit e shenjës së Gaforres që janë zhgënjyer nga dashuria shoqërohen me persona duke e ditur që në fillim se nuk janë të besueshëm. Kjo ndodh për shkak të zhgënjimeve që kanë pësuar dhe parapëlqejnë dashuritë kalimtare në vend që të vihen në kërkim të asaj të vërtetës. Por në terma afatgjatë, kjo zgjedhje mund të rezultojë e gabuar. Disa probleme familjare që lidhen me shtëpinë dhe të afërmit mund të zgjidhen me pak vullnet të mirë. Shumë ngërçe do të zgjidhen deri në fund të muajit.

Gjatë këtij muaji veror do t’ju rikthehen edhe energjitë pozitive. Me Venusin në shenjën tuaj që nga data 3, parapëlqehen trajtimet estetike. Me tërheqjen e Mërkurit nga shenja juaj në datën 19, mund të përjetoni ndonjë shqetësim të vogël në stomak të martën, më datë 23, dhe të mërkurën, më datë 24. S’mund të thoni që gjatë muajve të fundit jeta juaj nuk ka ndryshuar. Te ju është rritur dëshira për t’u rebeluar përballë çdo gjëje të imponuar. Duhet të çlironi shpirtin!

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor