Gaforrja 8 Janar 2019

Javor 11-17 KORRIK

Gaforrja

Ata që janë të vetëpunësuar ose që merren me punë krijuese, kanë për momentin të ardhura të pakta. Mos e mbingarkoni veten, merrini gjërat lehtë dhe përfitoni nga ky moment për të bërë një shkëputje. Ju nuk mund të vazhdoni të punoni me të njëjtin vrull. Në vend që të ndiqni një pasion tjetër, mund të zbuloni se ju pëlqen puna që bëni dhe ta ktheni atë në një biznes fitimprurës. Sido që të jetë, përpiquni të ushqeheni më mirë dhe të mos i dorëzoheni jetës sedentare. Këtë javë do të jetë e  pamundur t'ju rezistosh... Çiftet e reja që kanë ndër mend të krijojnë familje, të bëjnë kujdes më datë 13 korrik.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor