Binjakët 8 Janar 2019

Mujor PRILL

Binjakët

Prilli ju fal elemente të ndryshme force, madje edhe pak fat, po të kihet parasysh që Saturni do të jetë aktiv bashkë me Venusin për disa javë. Kush ka para për të investuar, mund të mendojë të hapë një aktivitet të vogël. Kush po merret prej kohësh me një kauzë dhe po pret një përgjigje, mund të marrë një vendim të favorshëm. Mes prillit dhe qershorit vijnë mundësi të mira. Kush ka përjetuar një krizë ose ka mbetur pa punë vitin e kaluar, mund të shpresojë për një ndryshim të situatës, ose të paktën do të gjejë punë me kohë të pjesshme. Për të përfunduar një projekt, ose për të nisur një jetë të re, është gjithmonë mirë të mbështeteni te gjërat realiste, të jeni me këmbë në tokë. Mund të nisë një bashkëpunim i ri profesional rreth datës 13. Është muaj favorizues për ata që punojnë me telefonata. Mund të themi se është njësoj si në rastin e eksperimenteve që shkojnë shumë mirë deri në fund të vitit.

Ndjenjat mund të zgjohen papritur në prill. Është e qartë që duhet t'i hapni dyert për emocionet. Kjo për shkak se Venusi do të jetë në shenjën tuaj për disa javë rresht, saktësisht deri më 7 gusht. Ndaj keni kohë sa të doni që të flisni për dashurinë, të vlerësoni ndjenjat tuaja. Në disa marrëdhënie është e domosdoshme të kapërcehet njëfarë sikleti dhe të vlerësoni ndjenjat tuaja. Por tani mund të bëni gjithçka, pasi është një periudhë e bukur për ata që duan të përjetojnë një dashuri të re. Edhe ata që kanë një mosmarrëveshje me ish-in, mund të gjejnë fjalët e duhura për ta rifituar marrëdhënien. Aventurat tërheqin dhe mund të shpërqendrojnë ata që janë çift prej kohësh. Bëni kujdes që të mos ngatërroheni. Do të flitet për para, blerje, trashëgimi, çeqe familjare, por jo si vjet. Këtë herë do të ndodhë në mënyrë më konstruktive, sidomos pas datës 13.

Fizikisht ndiheni më mirë, edhe pse nuk keni arritur ende maksimumin. Mund të thuhet se pjesa e dytë e prillit favorizon çdo lloj iniciative në lidhje me mirëqenien. Kujdes bronket, që prej kohësh janë pika juaj më e dobët. Mundohuni ta forconi fizikun, pasi keni pasur probleme. Sëmundjet e lehta stinore ka mundësi t'ju prekin vetëm rreth datës 18. Mundohuni t'i organizoni ditët me ritme pak më të ngadalta.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor