Demi 8 Janar 2019

Vjetor 2019

Demi

Viti 2019 do të jetë viti kur të lindurit e shenjës së Demit do t’i caktojnë vetes një synim të rëndësishëm dhe shumë personal, të cilin duhet ta realizojnë para dhjetorit. Këtë vit do t’ju vijnë në ndihmë më shumë planetë sesa vitin e kaluar. Nëse punoni me këmbëngulje, nga shkurti deri në fillim të qershorit, do të korrni shumë fryte të punës suaj.

Bëni kujdes me shpenzimet gjatë 5-6 muajve të parë të vitit. Tregohuni të zgjuar dhe kurseni nëse mundeni, sepse ky vit do të karakterizohet nga vendime të rëndësishme financiare. Venusi është planeti juaj mbështetës dhe këtë vit do të përqendrohet vetëm te çështjet financiare. Data 17 maj do të ketë një rëndësi të veçantë. Fundi i nëntorit dhe dhjetori do të shënojnë një zhvillim të suksesshëm. Për sa u përket ndjenjave, këtë vit do të jenë të favorizuara lidhjet e pazakonta, të personave nga vende dhe me kombësi të ndryshme.

Gushti dhe shtatori do të jenë më të bukurit në fushën e ndjenjave, ndërsa maji është muaji i ndryshimeve. Shumë nga ju mund të ndryshojnë vendin e punës në fillim të vitit. Periudha nga 3 shkurti deri më 21 mars është e duhura për t’u përqendruar te karriera dhe për të pasur një progres të shkëlqyer. Të lindurit nga data 3-7 maj duhet të bëjnë kujdes me alkoolin dhe mjekimet që marrin. Sistemi juaj imun nuk është shumë i fortë. Problemi më i madh për të lindurit në këtë shenjë janë ëmbëlsirat, ja pse duhet të bëni ndryshime në dietën tuaj, sidomos pas muajit prill.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor