Demi 8 Janar 2019

Mujor QERSHOR

Demi

Vera do të nisë me disa dyshime të vogla në aspektin profesional, duhet ta bëni apo jo një zgjedhje? Ta vazhdoni apo jo një punë, ta rinovoni apo jo një kontratë? Dihet që të lindurit në shenjën e Demit zgjedhin sigurinë. Që vjet në pranverë, jeni bërë më të lirë në zgjedhjet tuaja dhe mbi të gjitha, doni të befasoni njerëzit që ju rrethojnë. Keni kuptuar që ndonjëherë keni jetuar jetën që kanë dashur të tjerët për ju, por tani duhet të bëni ashtu si mendoni vetë. Mund të shqyrtoni mundësinë për të frekuentuar ambiente ose qytete të tjera për përvoja jashtëzakonisht të rëndësishme. Mund të përmbyllni iniciativat në pjesën e dytë të muajit, por sidomos pas datës 20 do të jeni të paprekshëm. Jupiteri dhe Saturni mbrojnë dhe nxitin kontaktet profesionale. Ata që janë më tepër punëtorë mund të zgjedhin një program të ri. Periudhë e mbarë për çështjet financiare dhe ligjore. Java e datës 22 deri më datë 28 mund të jetë edhe më interesante. Nëse vjet ndërruat profesion, tani ka ardhur momenti që të krijoni një imazh të ri dhe një tjetër lloj besnikërie profesionale.

Yjet ju favorizojnë më shumë, sidomos nga e shtuna e datës 20, kur nis një fazë shumë interesante. Periudhë e mirë për të folur për dashuri dhe për të kërkuar të drejtat tuaja. Nëse po jetoni një lidhje prej kohësh, mund të kërkoni diçka më shumë, martesën, bashkëjetesën. Diskutimet që kanë lidhje me fëmijët dhe shtëpinë mund të zgjidhen në një periudhë kaq interesante, megjithatë me maturi. Njohjet e reja do të jenë të këndshme dhe mund të rezultojnë të rëndësishme në planin sentimental. Të ndarët nga vjet kanë një zjarr të ri në zemër. Do të lindin lidhje rastësore. Situata bëhet edhe më interesante për ata që nuk kanë një lidhje. Në përgjithësi, mund të thuhet se ata që kërkojnë lidhje të reja duhet t’i rezervojnë pushimet në vende ku është më e lehtë të krijoni njohje të reja. Situata do të jetë shumë e mirë edhe në fund të muajit.

Qershori s’do të jetë i favorshëm për ata që kanë lindur në fund të prillit, por jashtëzakonisht interesant. Për ata që duan të rifitojnë energjinë, vëmendjen vetëm rreth datës 9. Do të kenë disa probleme të vogla shëndetësore, asgjë serioze, por nuk do të mungojnë mundësitë për ta marrë veten shumë shpejt.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor