Demi 8 Janar 2019

Javor 1-7 qershor

Demi

Pritet që për këtë javë financat të jenë të paqëndrueshme. Plutoni dhe Urani do të jenë të kthyer në pozicion të pafavorshëm për shenjën tuaj. Do t’ju duhet të bëni një analizë të hollësishme të gjendjes suaj ekonomike, duke reduktuar edhe shpenzimet, në mënyrë që të mos hasni vështirësi më vonë. Në fundjavë do të rifitoni energjitë dhe do të keni mundësinë të ndërtoni diçka të qëndrueshme. Vetëm bëni kujdes të mos tregoheni arrogantë. Një qëndrim i përulur do të ishte më i përshtatshëm këto ditë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor