Dashi 8 Janar 2019

Vjetor 2020

Dashi

Për të lindurit në shenjën e Dashit viti 2020 parashikohet shumë i qetë dhe ndryshimet do të ndodhin vetëm nëse ju do t’i bëni ato. Ju jeni aventurierë dhe njerëz entuziastë. Miqtë që ju rrinë pranë nuk mërziten kurrë, nëse janë afër jush. Jeta sentimentale po ashtu do të jetë e qëndrueshme. Përvojat tuaja të së shkuarës mund të kenë qenë traumatike, por këtë vit gjërat do të shkojnë më mirë për ju dhe partnerët tuaj. Nëse mendoheni mirë para se të flisni, gjërat do të jenë më të lehta. Nëse jeni beqarë, bëni mirë të dilni me miqtë, pasi diçka mund të ndodhë. Romancat lindin në vendet më të çuditshme. Do të jeni më të lumtur, nëse do të dilni me dikë që ka shumë gjëra të përbashkëta me ju. Flisni me të tjerët për nevojat që kanë dhe mundohuni t’ua plotësoni.

Qetësia do të karakterizojë edhe fushën profesionale. Këtë vit do t’i ngjitni më lehtë shkallët e karrierës dhe do të jeni më frytdhënës. Ky vrull do të zgjatë deri në vjeshtë, periudhë në të cilën do të dëshironi të ndryshoni vendin e punës. Kushtojuni më shumë kohë pasioneve tuaja artistike. Bëni çmos të zini miqësi me shefat, pavarësisht nga vendi ku punoni. Për sa i përket aspektit financiar, këtë vit do të keni mjaftueshëm të ardhura për gjërat bazike. Këtë vit do të ndiheni më mirë si fizikisht, edhe mendërisht. Do të kaloni më shumë kohë në natyrë dhe jo duke ia ngulur sytë telefonit. Këtë vit do të jeni më realistë, më të përqendruar e më shumë ambiciozë. Sa më shumë të dilni, aq më shumë do të argëtoheni dhe do të njiheni me njerëz të rinj. Dilni dhe provoni gjëra të reja!

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor