Dashi 8 Janar 2019

Mujor QERSHOR

Dashi

Një muaj që duhet shfrytëzuar, mundësisht para se të rikthehet Saturni në shenjën tuaj, kur do t’ju duhet të pritni. Mund të thuhet se është periudhë shumë e rëndësishme, në pritje të një nisme, projekti ose programi të ri. Jo të gjithë do të mbeten të kënaqur nga rezultatet e disa takimeve, por është e rëndësishme që, duke e njohur natyrën tuaj, të mos flakni gjithçka para kohe. Urreni të kërkoni diçka apo të gjunjëzoheni për të arritur gjërat. Do ta shihni rezultatin e mundit tuaj dhe falë yjeve, do të merrni lajme të mira. Nuk do të ishte e papritur nëse dikush vendos të ndryshojë duke eksperimentuar një projekt të ri ambicioz dhe fitimprurës. Kush ka një aktivitet të vetin, do të ketë mundësinë të fitojë diçka më tepër, ndonëse bëhet fjalë për përfitime që do të plotësojnë boshllëqe nga e shkuara. Sigurisht që me yjet në favorin tuaj dhe me aftësitë personale, s’do të ishte keq ta tregonit veten. Në përgjithësi, ditët para datës 20 janë më të mirat.

Çiftet e krijuara në këtë periudhë e jetojnë dashurinë në bazë të ditës, nuk duan të bëjnë projekte për të ardhmen dhe njësoj si muajin e shkuar, ata që këmbëngulin të martohen e bëjnë vetëm sepse kanë nevojë për siguri, jo sepse janë të bindur që kanë gjetur njeriun e zemrës. Ndaj bëni kujdes nga hapat e rremë. Venusi është interesant, pasi do të përjetoni ndjesi më të mira nga data 25. Do të ketë një fazë ndryshimi edhe për çiftet që kanë qenë të dyzuara gjatë dy vjetëve të fundit. Megjithatë, mbeten problemet financiare ose të të ardhurave të pakta, që janë thembra e Akilit për lidhjet. Sidomos nëse ekziston nevoja për të ndryshuar shtëpi, të transferoheni apo nëse disa projekte bllokohen për shkak të mungesës së parave, sepse njëri nga të dy partnerët nuk punon më ose punon më pak sesa vjet. Gjatë këtij muaji s’do të keni shumë takime të rëndësishme. Situata me paratë do të jetë e njëjtë, mund të keni pak trazira të dielën e datës 21. Nuk duhet të diskutoni për çështje ekonomike. Nga data 21 deri më datë 30 duhet të bëni kujdes në dashuri. Më mirë shtrijini këmbët sa keni jorganin, pa teprime. Ata që kanë një lidhje të gjatë, duhet të bëjnë kujdes nga tradhtitë, sepse që nga prilli vihet re diçka e çuditshme, ndërsa korriku do të sqarojë gjithçka të dyshimtë.

Një tjetër muaj në të cilin do të gëzoni shëndet më të mirë. Edhe ata që i janë nënshtruar një operacioni apo kanë pasur ndonjë problem shëndetësor gjatë muajve të parë të vitit, do ta marrin veten. Bëni kujdes me dhimbjen e fytit dhe të kokës, që i keni probleme të përhershme. Nga data 22 duhet të bëni më shumë kujdes në çdo drejtim.  

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor