Dashi 8 Janar 2019

Javor 9-15 shtator

Dashi

Do të ndiheni të qetë dhe të shpërblyer në aspektin e ndjenjave. Megjithatë duhet të ruheni nga xhelozia e partnerit, sepse puna mund të arrijë deri në zënkë. Gjërat do të sistemohen deri në fund të javës dhe për beqarët parashikohen takime interesante që premtojnë të kthehen në dashuri të mëdha. Për sa i përket aspektit profesional do të hasni ndonjë vështirësi dhe do të keni një ngarkesë më të madhe se zakonisht. Këshillohet që ta planifikoni me kujdes gjithçka.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor