Keshilla mode 4 Janar 2019

4 mënyra për të kombinuar çizmet e gjata për pjesë të ndryshme të ditës

Keshilla mode

cizmet

Çizmet e gjata deri në gjunjë nuk marrin vëmendjen që meritojnë nqs nuk vishen si duhet. Shumë njerëz preferojnë çizmet deri në kyçin e këmbës. Nuk është e vërtetë që Nuk është e vërtetë që çizmet e gjata ju shkurtojnë këmbët përkundrazi ato i bëjnë ato të duken më tëe gjata.
Kombinimi i parë: një fund mëndafshi dhe një triko leshi. Kombinimi perfekt bashkë me to janë çizmet e gjata. Një veshje komode por dhe shumë në modë.Kombinimi i dytë: Çizmet e gjata janë shfaqur në dekada të ndryshme, kështu që është e lehtë që ti përshtasësh ato me veshej dhe stile të ndryshme. Ju pëlqejnë vitet 70?! Provoni çizmet të kombinuara me një xhaketë kamioshi. Kombinimim i tretë: Çizmet e gjata mund të vishem dhe për një mbrëmje. Provoni një kanatjere me ngjyrë të kuqe velet një çantë të vogël kamoshi dhe një palë streçe. Kombinimi i katërt: Çizmet me lëkurë gjarpri janë një trend i momentit, sidomos me takë të lartë. Provoni për një ditë në punë këto çizme më një xhaketë me printe të ndryshme. Do të dukeni zyrtare me stil!

fkgf

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor