Make up 21 Dhjetor 2018

Make-upi i viteve 90 rikthehet në 2019 në këto mënyra

Make up

9000

2019 është një vit i ri, por mund të kthehemi në kohë kur bëhet fjalë për tendencat e tualetit. Artisti i famshëm Quinn Murphy, i cili punon me Natalie Portman, Elle Fanning dhe Amber Heard, mendon se do të shohim në këtë vit që do të vij shumë pamje të frymëzuara nga vitet '90. Versioni i 2019 ka të bëjë me nxjerrjen në pah të karakteristikave tuaja më të mira - nuk ka vetullat të holla këtë herë. Më poshtë Murphy na sugjeron pesë ide bukurie të vitit 2019 të cilat janë të ndërthurura 1990:
- Buzëkuqi kaf është rikthyer: Në vitet 90-të kishin të theksuar ngjyrën e buzëve kafe por me kontura të errëta. Versioni 2019 është mbi të gjitha natyral dhe neutral. "
-Vetulla natyrale: Murphy thotë që duhet të formojmë në një hark natyror (në vend të një harku të çmendur ).
-Lapsi i syve: është koha që të të vini pak rregull në pjesën e lapsave të syve. Këtë vit mund të zgjidhje dhe nje pelen ose një laps të butë.
- Konturimi i rëndë nuk do të ekzistojë : bëjini skip konturit dhe kornizës së fytyrës," thotë Murphy. Mund të përdorni bronzerin në ven të kontureve.
-Thojini po fondatinës: Konturet nuk duhet t’i përdorni më por është koha që të zgjidhni fondatinën. Për të arritur pamjen e fundit moderne të viteve '90, do t'ju duhet një bazë e cilësisë së lartë.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor