Showbiz 5 Dhjetor 2018

Ëndrra e bërë realitet e Cagatay Ulusoy: Për këtë rol nuk i kam treguar as të dashurës time

Showbiz

ibukridheutt

Cagatay Ulusoy është një nga aktorët më të talentuar e të dashur turk. Karriera e tij është në rritje dhe së fundmi, ai është bërë pjesë e një seriali turk i cili do të transmetohet në NetFlix. "Para se të firmosja kontraktën, nuk i kisha treguar askujt. Madje, as të dashurës time. Kështu jam unë, nuk më pëlqen të flas shumë dhe e kam vështirë të shprehem. Preferoj të ndjek instiktet e mia dhe të dëgjoj zërin e brendshëm. Kur ke talent dhe punon shumë, ëndrrat bëhen realitet" - u shpreh aktori. I pyetur nëse e kishte menduar ndonjëherë të tërhiqej nga ky rol, Ulusoy tregoi se, përkundrazi, i pëlqen të ndërmarrë risqe, dhe ky rol ishte një përgjegjësi edhe më e madhe se rolet e mëparshme.

mevlyana4 600x600

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor